Om os

På siden kan du læse mere omkring, hvad vi tilbyder dig som kunde.

Personlig service

Personlig service er en vigtig del af vores tjeneste. Vi ved at god service giver tryghed og en god oplevelse. Derfor har du altid den samme kontaktperson hos os, uanset hvad du har brug for hjælp til. En der kender dig og dine behov. Helt enkelt ægte personlig service.

Vi holder deadline

At overholde deadlines er helligt for os. Takket være gode systemer og strikse rutiner er vores leveringssikkerhed i topklasse. Har du en deadline, så holder vi den. Sværere er det ikke

En god pris

Hos os får du altid en god pris. Vi arbejder konstant på at holde omkostningerne nede, så din pris bliver så lav som mulig. En god pris er vigtig, men for os kommer kvalitet altid først. Vi er derfor ikke altid de billigste, men vi tåler at blive sammenlignet.

Relevante anbefalinger til medievalg

Fantasi har vi masser af, og vi sætter en ære i at foreslå dig tryk på medier, du ikke havde drømt om eksisterede. Men vi lader ikke fantasien løbe af med os. Vi tager naturligvis afsæt i de strategiske og helt konkrete behov, du kommer med til os. På den baggrund præsenterer vi relevante anbefalinger til medievalg.

Vi arbejder tæt sammen med flere trykkerivirksomheder i hele Europa, dog primært i Danmark.

Den grafiske branche flyder over med spændende materialer, og mængden af muligheder vokser dag for dag. De fleste gør sig ikke begreb om de tusindvis af materialer med helt særlige egenskaber, som er på markedet.

Vi har gennem årtier oparbejdet nære relationer til Europas mest interessante leverandører af materialer, der egner sig til tryk. Derfor kan vi helt uden at blinke sige, at vi er blandt de bedste på det danske marked til at vejlede kunder som dig i forhold til materialevalg.

Vi har overblikket, og vi tilbyder dig rådgivning, som honorerer alle dine krav til vægt, soliditet, holdbarhed, farver, overflade, vedligehold, genanvendelse, kreativitet osv.

Advertising

Curabitur ac leo nunc. Vestibulum et mauris vel ante finibus.

Performance

Curabitur ac leo nunc. Vestibulum et mauris vel ante finibus.

Optimization

Curabitur ac leo nunc. Vestibulum et mauris vel ante finibus.

client 1
client 2
client 3
client 4
client 5
client 6